Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1007
Title: Биотехнологическая модификация свойств мясного сырья
Authors: Сергеева, Л.В.
Кадималиев, Д.А.
Issue Date: 2014
Publisher: УГСХА
Citation: Сергеева, Л.В. Биотехнологическая модификация свойств мясного сырья / Л.В. Сергеева, Д.А. Кадималиев. - Текст : электронный // Вестник Ульяновской государственной сельскохозяйственной академии : научно-теоретический журнал. - Ульяновск : УГСХА, 2014. - №1 (25), январь-март. - С. 77-79. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1007
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1007
ISSN: 1816-4501
Appears in Collections:Вестник академии

Files in This Item:
File SizeFormat 
vestnik-2014-1-77-79.pdf176,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.