Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1007
Title: | Биотехнологическая модификация свойств мясного сырья |
Authors: | Сергеева, Л.В. Кадималиев, Д.А. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | УГСХА |
Citation: | Сергеева, Л.В. Биотехнологическая модификация свойств мясного сырья / Л.В. Сергеева, Д.А. Кадималиев. - Текст : электронный // Вестник Ульяновской государственной сельскохозяйственной академии : научно-теоретический журнал. - Ульяновск : УГСХА, 2014. - №1 (25), январь-март. - С. 77-79. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1007 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1007 |
ISSN: | 1816-4501 |
Appears in Collections: | Вестник академии |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
vestnik-2014-1-77-79.pdf | 176.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.