Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/12336
Title: | Роль сахара в кондитерском производстве |
Authors: | Кожевникова, И.А. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Кожевникова, И.А. Роль сахара в кондитерском производстве / И.А. Кожевникова // В мире научных открытий : материалы Всероссийской студенческой научной конференции (с международным участием). 23-25 мая 2017 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2017. - Том V. Часть 2. - С. 121-123 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/12336 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2017-13-121-123.pdf | 187.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.