Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/12362
Title: | Технологические особенности производства овсяного печенья |
Authors: | Фролова, Т.В. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Фролова, Т.В. Технологические особенности производства овсяного печенья / Т.В. Фролова // В мире научных открытий : материалы Всероссийской студенческой научной конференции (с международным участием). 23-25 мая 2017 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2017. - Том V. Часть 2. - С. 196-197 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/12362 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2017-13-196-197.pdf | 186.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.