Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/12376
Title: | Функционально-технологические и кулинарные свойства баранины |
Authors: | Ватрушкина, А.Н. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Ватрушкина, А.Н. Функционально-технологические и кулинарные свойства баранины / А.Н. Ватрушкина // В мире научных открытий : материалы Всероссийской студенческой научной конференции (с международным участием). 23-25 мая 2017 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2017. - Том V. Часть 2. - С. 237-239 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/12376 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2017-13-237-239.pdf | 191.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.