Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1254
Title: | Технология производства мясных продуктов с использованием баранины и мяса птицы |
Authors: | Колосов, Ю.А. Широкова, Н.В. Колосов, А.Ю. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | УГСХА |
Citation: | Колосов, Ю.А. Технология производства мясных продуктов с использованием баранины и мяса птицы / Ю.А. Колосов, Н.В. Широкова, А.Ю. Колосов. - DOI 10.18286/1816-4501-2016-1-94-97. - Текст : электронный // Вестник Ульяновской государственной сельскохозяйственной академии : научно-теоретический журнал. - Ульяновск : УГСХА, 2016. - №1 (33), январь-март. - С. 94-97. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1254 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1254 |
ISSN: | 1816-4501 |
Appears in Collections: | Вестник академии |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
vestnik-2016-1-94-97.pdf | 186.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.