Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14963
Title: | Органолептические показатели пирожного «Наполеон» |
Authors: | Носок, Е.С. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Носок, Е. С. Органолептические показатели пирожного «Наполеон» / Е. С. Носок. - Текст : электронный // В мире научных открытий : материалы II Международной студенческой научно-практической конференции. 23-24 мая 2018 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2018. - Т. I. - С. 305-307. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14963 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14963 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2018-08-305-307.pdf | 224.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.