Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14966
Title: | Новые ингредиенты в технологии хлебобулочных изделий |
Authors: | Ошуркова, Е.А. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Ошуркова, Е. А. Новые ингредиенты в технологии хлебобулочных изделий / Е. А. Ошуркова. - Текст : электронный // В мире научных открытий : материалы II Международной студенческой научно-практической конференции. 23-24 мая 2018 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2018. - Т. I. - С. 314-315. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14966 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14966 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2018-08-314-315.pdf | 221.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.