Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/16692| Title: | Технология производства копченой рыбы скумбрия в условиях предприятия ООО «Рыбный двор» г. Ульяновска |
| Authors: | Лифанова, С.П. Алеева, Г.Н. |
| Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | Ульяновская ГСХА |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/16692 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Aleeva_af_350307_2017.pdf Restricted Access | 2.55 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.