Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/16795
Title: | Влияние микроэлементов марганца и цинка на мукомольные и хлебопекарные качества озимой пшеницы в условиях опытного поля Ульяновской ГСХА Чердаклинского района |
Authors: | Костин, В.И. Дьячкова, Е.С. |
Keywords: | 35.03.04 Бакалавриат Агрономия |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Ульяновская ГСХА |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/16795 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Dyachkova_af_350304_2017.pdf Restricted Access | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.