Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/16795
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Костин, В.И. | |
dc.contributor.author | Дьячкова, Е.С. | |
dc.date.accessioned | 2019-02-07T08:20:04Z | - |
dc.date.available | 2019-02-07T08:20:04Z | - |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/16795 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновская ГСХА | |
dc.subject | 35.03.04 | |
dc.subject | Бакалавриат | |
dc.subject | Агрономия | |
dc.title | Влияние микроэлементов марганца и цинка на мукомольные и хлебопекарные качества озимой пшеницы в условиях опытного поля Ульяновской ГСХА Чердаклинского района | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Dyachkova_af_350304_2017.pdf Restricted Access | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.