Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/16795
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКостин, В.И.
dc.contributor.authorДьячкова, Е.С.
dc.date.accessioned2019-02-07T08:20:04Z-
dc.date.available2019-02-07T08:20:04Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/16795-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновская ГСХА
dc.subject35.03.04
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectАгрономия
dc.titleВлияние микроэлементов марганца и цинка на мукомольные и хлебопекарные качества озимой пшеницы в условиях опытного поля Ульяновской ГСХА Чердаклинского района
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Dyachkova_af_350304_2017.pdf
  Restricted Access
1.18 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.