Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17249| Title: | Влияние влажности муки на выход теста при производстве плетенки «Симбирская» в условиях ООО «ХЛЕБСЕРВИС» Новоспасского района | 
| Authors: | Костин, В.И. Белянина, Т.А.  | 
| Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции  | 
| Issue Date: | 2017 | 
| Publisher: | Ульяновская ГСХА | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17249 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Belyanina_af_350307_2017.pdf Restricted Access  | 2.63 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.