Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1748
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зеленов, Г.Н. | |
dc.contributor.author | Григорьева, О.М. | |
dc.date.accessioned | 2018-07-30T07:49:39Z | - |
dc.date.available | 2018-07-30T07:49:39Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1748 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновский ГАУ | |
dc.subject | 35.02.06 | |
dc.subject | Среднее профессиональное образование | |
dc.subject | Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | |
dc.title | Особенности технологии полукопченных колбас в условиях мясного цеха ИП «Молофеева Т.Д.» г. Ульяновска | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Grigoreva_college_350206_2018.pdf Restricted Access | 878.93 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.