Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1752
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лифанова, С.П. | |
dc.contributor.author | Гайсина, К.Ф. | |
dc.date.accessioned | 2018-07-30T07:49:40Z | - |
dc.date.available | 2018-07-30T07:49:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1752 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновский ГАУ | |
dc.subject | 19.03.04 | |
dc.subject | Бакалавриат | |
dc.subject | Технология продукции и организация общественного питания | |
dc.title | Совершенствование рецептуры заливных блюд в условиях ИП Бурдакова Т.В. кафе «Алые паруса» г.Ульяновска | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Gaysina_fazrpp_190304_2018.pdf Restricted Access | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.