Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛифанова, С.П.
dc.contributor.authorМатянина, Е.А.
dc.date.accessioned2019-03-04T06:06:29Z-
dc.date.available2019-03-04T06:06:29Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17783-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject35.03.07
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectТехнология производства и переработки сельскохозяйственной продукции
dc.titleОсобенности технологии мягкого мороженого в условиях ресторана «Романовский» г. Ульяновска
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Matyanina_fazrpp_350307_2019.pdf
  Restricted Access
919.19 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.