Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1787
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Губанова, Н.В. | |
dc.contributor.author | Конькова, А.В. | |
dc.date.accessioned | 2018-07-30T07:49:47Z | - |
dc.date.available | 2018-07-30T07:49:47Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1787 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновский ГАУ | |
dc.subject | 35.03.07 | |
dc.subject | Бакалавриат | |
dc.subject | Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | |
dc.title | Эффективность использования мяса индейки в технологии производства полуфабрикатов в тесте, выработанных в условиях ООО «Заволжский МК» г. Ульяновска | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Konkova_fazrpp_350307_2018.pdf Restricted Access | 863.37 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.