Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18355
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Золотухин, С.Н. | - |
dc.contributor.author | Арапова, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-23T09:24:26Z | - |
dc.date.available | 2019-05-23T09:24:26Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18355 | - |
dc.language.iso | RU | - |
dc.publisher | Ульяновская ГСХА | - |
dc.subject | 06.03.01 | - |
dc.subject | Бакалавриат | - |
dc.subject | Биология | - |
dc.title | Выделение и идентификация бактерий Bacillus сereus из пищевых продуктов | - |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Arapova_vf_060301_2015.pdf Restricted Access | 3.3 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.