Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18421
Title: | Роль сиаловых кислот в технологии производства сыра «Российский» на ОАО «Еланский маслосыркомбинат» Волгоградской области |
Authors: | Ерисанова, О.Е. Волчков, А.А. |
Keywords: | 110305.65 Специалитет Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Ульяновская ГСХА |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18421 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Volchkov_bf_110305_2015.pdf Restricted Access | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.