Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18735
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лифанова, С.П. | |
dc.contributor.author | Чернышкова, Е.В. | |
dc.date.accessioned | 2019-05-23T09:59:39Z | - |
dc.date.available | 2019-05-23T09:59:39Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18735 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновская ГСХА | |
dc.subject | 110900.62 | |
dc.subject | Бакалавриат | |
dc.subject | Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | |
dc.title | Сравнительная характеристика кефира разной жирности в условиях ОАО Молочный завод г. Ульяновска | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Chernyshkova_bf_110900_2015.pdf Restricted Access | 2.05 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.