Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКалдыркаев, А.И.
dc.contributor.authorБородин, А.А.
dc.date.accessioned2019-05-27T09:08:01Z-
dc.date.available2019-05-27T09:08:01Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18905-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject111900.62
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectВетеринарно-санитарная экспертиза
dc.titleВетеринарно-санитарная экспертиза рыбных консервов в томатном соусе
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Borodin_vf_111900_2016.pdf
  Restricted Access
3.12 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.