Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18924
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зеленов, Г.Н. | |
dc.contributor.author | Васянин, В.С. | |
dc.date.accessioned | 2019-05-27T09:43:40Z | - |
dc.date.available | 2019-05-27T09:43:40Z | - |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18924 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновская ГСХА | |
dc.subject | 35.03.07 | |
dc.subject | Бакалавриат | |
dc.subject | Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | |
dc.title | Особенности технологии производства «Эко -продукта» йогурта ванильный в условиях ПО УЗМ «Волжанка» Ульяновского района | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Vasyanin_af_350307_2016.pdf Restricted Access | 4,5 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.