Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19372| Title: | Особенности технологии и качество сырокопченой колбасы «Зернистая» в условиях ООО «Диком» г. Димитровграда |
| Authors: | Наумова, В.В. Афентьева, Е.Ю. |
| Keywords: | 110305.65 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | Ульяновская ГСХА |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19372 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Afenteva_af_110305_2016.pdf Restricted Access | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.