Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19397
Title: | Пути повышения эффективности производства сдобного печенья «Кармелия» в условиях ООО «Глобус-альянс» г. Новоульяновска |
Authors: | Мударисов, Ф.А. Ширкова, О.А. |
Keywords: | 110305.65 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Ульяновская ГСХА |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19397 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Shirkova_af_110305_2016.pdf Restricted Access | 732.2 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.