Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19831
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛифанова, С.П.-
dc.contributor.authorКашин, Д.П.-
dc.date.accessioned2019-07-01T09:41:38Z-
dc.date.available2019-07-01T09:41:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19831-
dc.language.isoRU-
dc.publisherУльяновский ГАУ-
dc.subject19.03.04-
dc.subjectБакалавриат-
dc.subjectТехнология продукции и организация общественного питания-
dc.titleОсобенности приготовления блюда суп-гуляш в ООО «Три товарища» в ресторане «Veprevo Koleno» г. Ульяновск-
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Kashin_fazrpp_190304_2019.pdf
  Restricted Access
2.59 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.