Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21025
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гуляева, Л.Ю. | |
dc.contributor.author | Борисов, И.П. | |
dc.date.accessioned | 2019-09-16T10:58:41Z | - |
dc.date.available | 2019-09-16T10:58:41Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21025 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновский ГАУ | |
dc.subject | 19.03.04 | |
dc.subject | Бакалавриат | |
dc.subject | Технология продукции и организация общественного питания | |
dc.title | Влияние пряностей на вкусовые достоинства блюда «Жаркое из свинины» в ресторане «Матрешки» г. Ульяновска | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Borisov_fazrpp_190304_2019.pdf Restricted Access | 2.14 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.