Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21311
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Тарасова, Е.А. | |
dc.contributor.author | Липатова, Н.В. | |
dc.date.accessioned | 2019-09-16T11:09:13Z | - |
dc.date.available | 2019-09-16T11:09:13Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21311 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновский ГАУ | |
dc.subject | 38.03.01 | |
dc.subject | Бакалавриат | |
dc.subject | Экономика | |
dc.title | Организационно-экономические основы повышения эффективности производства сахарной свеклы в ООО «Дружба» Буинского района Республики Татарстан | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Lipatova_ef_380301_2019.pdf Restricted Access | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.