Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/2177
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСевастьянова, В.М.
dc.contributor.authorТрифонова, Т.С.
dc.date.accessioned2018-08-06T07:20:13Z-
dc.date.available2018-08-06T07:20:13Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/2177-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject38.03.07
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectТовароведение
dc.titleПотребительские свойства, качество сырокопченых колбас, реализуемых в АО «Гулливер» г. Ульяновска
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Trubkina_ef_380307_2018.pdf
  Restricted Access
3.37 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.