Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21961
Title: | Особенности процесса карамелизации сахарозы и фруктозы для получения карамели |
Authors: | Лабутина, В.А. Кудряшева, А.Р. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Лабутина, В.А. Особенности процесса карамелизации сахарозы и фруктозы для получения карамели / В.А. Лабутина, А.Р. Кудряшева // В мире научных открытий : материалы III Международной студенческой научной конференции. 22-23 мая 2019 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2019. - Т. III - С. 370-373 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21961 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2019-06-370-373.pdf | 229 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.