Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21972
Title: | Химический состав рыбы, как пищевого сырья |
Authors: | Разенков, Д.А. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Разенков, Д.А. Химический состав рыбы, как пищевого сырья / Д.А. Разенков // В мире научных открытий : материалы III Международной студенческой научной конференции. 22-23 мая 2019 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2019. - Т. III - С. 404-406 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21972 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2019-06-404-406.pdf | 221.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.