Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23632
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрошкин, Е.Н.
dc.contributor.authorПоршнев, П.С.
dc.date.accessioned2020-07-19T12:04:26Z-
dc.date.available2020-07-19T12:04:26Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23632-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject35.04.06
dc.subjectМагистратура
dc.subjectАгроинженерия
dc.titleОбоснование параметров рабочего органа для обработки пропашных культур
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Porshnev_if_350406_2020.pdf
  Restricted Access
3.11 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.