Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23775| Title: | Технология приготовления блинов с начинкой в кафе Прованс г.Ульяновска | 
| Authors: | Лифанова, С.П. Музыченко, А.Д. | 
| Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания | 
| Issue Date: | 2020 | 
| Publisher: | Ульяновский ГАУ | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23775 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Muzychenko_fazrpp_190304_2020.pdf Restricted Access | 2.31 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

