Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23779
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лифанова, С.П. | |
dc.contributor.author | Саломатина, Л.А. | |
dc.date.accessioned | 2020-07-19T12:08:57Z | - |
dc.date.available | 2020-07-19T12:08:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23779 | - |
dc.language.iso | RU | |
dc.publisher | Ульяновский ГАУ | |
dc.subject | 19.03.04 | |
dc.subject | Бакалавриат | |
dc.subject | Технология продукции и организация общественного питания | |
dc.title | Технология бургера с соусом из натурального йогурта в условиях ООО ресторана «Gonzo» г.Ульяновска | |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Salomatina_fazrpp_190304_2020.pdf Restricted Access | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.