Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24404
Title: | Технология производства овсяного печенья с функциональными свойствами |
Authors: | Казарова, И.Г. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Казарова, И.Г. Технология производства овсяного печенья с функциональными свойствами / И.Г. Казарова // В мире научных открытий : материалы IV Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2020 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2020. - Т. I - С. 242-245 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24404 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2020-04-242-245.pdf | 261.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.