Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24421
Title: Роль пропитки при производстве бисквитного торта «Прага»
Authors: Новицкая, Э.С.
Аляхова, М.Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: УлГАУ
Citation: Новицкая, Э.С. Роль пропитки при производстве бисквитного торта «Прага» / Э.С. Новицкая, М.Ю. Аляхова // В мире научных открытий : материалы IV Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2020 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2020. - Т. I - С. 296-298
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24421
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2020-04-296-298.pdf255,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.