Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24421
Title: | Роль пропитки при производстве бисквитного торта «Прага» |
Authors: | Новицкая, Э.С. Аляхова, М.Ю. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Новицкая, Э.С. Роль пропитки при производстве бисквитного торта «Прага» / Э.С. Новицкая, М.Ю. Аляхова // В мире научных открытий : материалы IV Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2020 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2020. - Т. I - С. 296-298 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24421 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2020-04-296-298.pdf | 255.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.