Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24500
Title: | Технология приготовления блюд и гарниров из круп, бобовых и макаронных изделий в условиях ООО «Славянка» города Димитровграда Ульяновской области |
Authors: | Шигапов, И.И. Галимова, Л.А. |
Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24500 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Galimova_filial_190304_2020.pdf Restricted Access | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.