Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24684
Title: | Особенности ревизии в сфере общественного питания |
Authors: | Елисеева, А.В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Елисеева, А.В. Особенности ревизии в сфере общественного питания / А.В. Елисеева // В мире научных открытий : материалы IV Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2020 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2020. - Т. III, ч. 1 - С. 253-257 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24684 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2020-06-253-257.pdf | 260.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.