Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24981
Title: | Общая технология мяса и мясных продуктов |
Authors: | Ярыльченко, А.Е. Мельникова, А.Д. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Ярыльченко, А.Е. Общая технология мяса и мясных продуктов / А.Е. Ярыльченко, А.Д. Мельникова // В мире научных открытий : материалы IV Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2020 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2020. - Т. IV, ч. 2 - С. 294-297 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24981 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2020-09-294-297.pdf | 262.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.