Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25182
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМерчина, С.В.-
dc.contributor.authorКарашель, Г.К.-
dc.date.accessioned2021-02-02T07:06:32Z-
dc.date.available2021-02-02T07:06:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25182-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject36.04.01ru_RU
dc.subjectМагистратураru_RU
dc.subjectВетеринарно-санитарная экспертизаru_RU
dc.titleИзучение уровня контаминации сырья для производства колбасных изделий бактериями вида Bacillus cereusru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Karashel_fvmb_360401_2020.pdf.pdf
  Restricted Access
1.65 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.