Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25283Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Курьянова, Н.Х. | - |
| dc.contributor.author | Чепкасова, С.В. | - |
| dc.date.accessioned | 2021-03-02T06:30:59Z | - |
| dc.date.available | 2021-03-02T06:30:59Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25283 | - |
| dc.language.iso | ru | ru_RU |
| dc.publisher | УлГАУ | ru_RU |
| dc.subject | 19.03.03 | ru_RU |
| dc.subject | Бакалавриат | ru_RU |
| dc.subject | Продукты питания животного происхождения | ru_RU |
| dc.title | Разработка технологии производства биосметаны в условиях АО «Данон Россия» молочный комбинат «Самаралакто» г. Самары | ru_RU |
| dc.type | Master's thesis | ru_RU |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Chepkasova_filial_190303_2020.pdf Restricted Access | 3.09 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.