Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25624
Title: | Особенности технологии блюда «Сли-вочный суп с лососем и креветками» вследствие замены ингредиентов в условиях кафе «Прованс» г. Ульяновска |
Authors: | Лифанова, С.П. Чебукова, А.А. |
Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25624 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Dipllom_Chebukova_fazrpp_190304_2021.pdf Restricted Access | 4.45 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.