Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorНаумова, В.В.-
dc.contributor.authorШерматов, Ш.Ш.-
dc.date.accessioned2021-07-09T10:28:52Z-
dc.date.available2021-07-09T10:28:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25689-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject36.03.02ru_RU
dc.subjectБакалавриатru_RU
dc.subjectЗоотехнияru_RU
dc.titleСовершенствование технологии производства говядины в ООО «ГерефордОрганик» Чердаклинского района Ульяновской областиru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Shermatov_fvmb_360302_2021.pdf
  Restricted Access
3.41 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.