Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25737
Title: | Совершенствование технологии переработки творожной сыворотки с использованием новых мембранных аппаратов в условиях ООО «Хмелевское» Мелекесского района Ульяновской области |
Authors: | Шигапов, И.И. Новикова, А.С. |
Keywords: | 19.03.03 Бакалавриат Продукты питания животного происхождения |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25737 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Novikova_filial_190303_2021.pdf Restricted Access | 2.21 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.