Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25749| Title: | Разработка технологии рыбного бульона и супов на его основе с использованием вторичного сырья в условиях ООО «ОМС-МРегион» города Димитровграда Ульяновской области | 
| Authors: | Шигапов, И.И. Хныченкова, А.И. | 
| Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания | 
| Issue Date: | 2021 | 
| Publisher: | УлГАУ | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25749 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Khnychenkova_filial_190304_2021.pdf Restricted Access | 2.93 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

