Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26144
Title: | Технология и анализ существующих рецептур безглютенового печенья |
Authors: | Гирфанова, Ю.Р. Савинова, А.О. Жаркова, П.А. |
Issue Date: | 9 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Гирфанова, Ю.Р. Технология и анализ существующих рецептур безглютенового печенья / Ю.Р. Гирфанова, А.О. Савинова, П.А. Жаркова. - Текст : электронный // Актуальные вопросы аграрной науки : материалы Национальной научно-практической конференции. 20-21 октября 2021 года. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - С. 59-63. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26144 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26144 |
ISBN: | 978-5-6046666-5-4 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2021-08-59-63.pdf | 198.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.