Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26147
Title: | Использование мяса индейки в производстве гипоаллергенных продуктов питания |
Authors: | Патиева, А.М. Патиева, С.В. Зыкова, А.В. Беккер, Ю.Д. |
Issue Date: | 9 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Использование мяса индейки в производстве гипоаллергенных продуктов питания / А.М. Патиева, С.В. Патиева, А.В. Зыкова, Ю.Д. Беккер. - Текст : электронный // Актуальные вопросы аграрной науки : материалы Национальной научно-практической конференции. 20-21 октября 2021 года. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - С. 74-76. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26147 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26147 |
ISBN: | 978-5-6046666-5-4 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2021-08-74-76.pdf | 227.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.