Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26400
Title: | Современный подход к выбору жировых ингредиентов для альтернатив масла какао |
Authors: | Аксенова, В.Е. |
Issue Date: | 12 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Аксенова, В.Е. Современный подход к выбору жировых ингредиентов для альтернатив масла какао / В.Е. Аксенова // В мире научных открытий : материалы V Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2021 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - Т. I - С. 226-229 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26400 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2021-10-226-229.pdf | 168.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.