Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26409
Title: | Новые возиможности использования пшеничной полбы в кулинарии |
Authors: | Стрелкова, А.П. Залазина, Е.А. |
Issue Date: | 12 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Стрелкова, А.П. Новые возиможности использования пшеничной полбы в кулинарии / А.П. Стрелкова, Е.А. Залазина // В мире научных открытий : материалы V Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2021 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - Т. I - С. 257-260 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26409 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2021-10-257-260.pdf | 840.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.