Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26415| Title: | Использование грецкого ореха в пищевом производстве |
| Authors: | Паскал, М.А. |
| Issue Date: | 12 |
| Publisher: | УлГАУ |
| Citation: | Паскал, М.А. Использование грецкого ореха в пищевом производстве / М.А. Паскал // В мире научных открытий : материалы V Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2021 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - Т. I - С. 279-280 |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26415 |
| Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| 2021-10-279-280.pdf | 159.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.