Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26417
Title: | Технология разработки рецептуры блюд по методу Foodpairing |
Authors: | Пристайчук, Я.А. |
Issue Date: | 12 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Пристайчук, Я.А. Технология разработки рецептуры блюд по методу Foodpairing / Я.А. Пристайчук // В мире научных открытий : материалы V Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2021 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - Т. I - С. 284-286 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26417 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2021-10-284-286.pdf | 165.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.