Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26424
Title: | Рисовая мука – перспективный вид сырья для безглютеновых изделий |
Authors: | Чумак, И.А. Аксенова, В.Е. |
Issue Date: | 12 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Чумак, И.А. Рисовая мука – перспективный вид сырья для безглютеновых изделий / И.А. Чумак, В.Е. Аксенова // В мире научных открытий : материалы V Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2021 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - Т. I - С. 307-309 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26424 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2021-10-307-309.pdf | 175.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.