Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27527
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЕрисанова, О.Е.-
dc.contributor.authorКонин, М.О.-
dc.date.accessioned2021-12-03T09:50:08Z-
dc.date.available2021-12-03T09:50:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27527-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject19.03.04ru_RU
dc.subjectбакалавриатru_RU
dc.subjectТехнология продукции и организация общественного питанияru_RU
dc.titleСовершенствование вкусовых качеств пирожного "Картошка" в ресторане "Gallery" город Ульяновскru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Konin_fazrpp_190304_2021.pdf
  Restricted Access
2.64 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.